torstai 3. kesäkuuta 2010

Triplasti jtn. uutisia.

Valitettavasti minullakin on ollut kiireitä (huomenna pitää koulussa laulaa 3 kaverin kanssa We are the world-laulu.. ja sitten ollut harkkoja ja tänäänkin on, sitten kokeita tullut, onneksi ne nyt ovat ohi. Ja sitten minun pitäisi omaa blogianikin päiivttää, kirjoittaa storya.) mutta nyt ajattelin ilmoittaa sen verran, että:

Staralla on kolme haastattelu/juttua Kristenistä, niissä puhutaan siitä, kun Kristen välillä vähän angstaa. Siis ettei ole positiivisin mahdollinen, mutta minusta se on ymmärrettävää, koska paparazzit koko ajan kimpussa ja ei sitä välttämättä voinut tietää että tästä tulee näin iso juttu.

tästä osoitteesta -> http://eclipsesoundtrack.com/preorder voi kuunnella 24 h ajan Epäilyksen soundtrackia.

ja sitten jos käytte katsomassa wikipediassa ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Emma_Roberts )Emma Robertsin sivua, niin filmografian viimeisessä osassa ilmoitetaan hänen näyttelevän Renesmee Cullenia(joka siis on Bellan ja Edwardin puolivampyyri-lapsi joka n. Aamuunkoin puolivälissä syntyy ja kasvaa huimaa vauhtia, on voltureiden tullessa n. pienen 2 vuotiaan kokoinen, oikeasti 3 kuukauden ikäinen ja henkisesti paljon enemmä, osaa lukea,kävellä, tanssia, puhua täydellisen kirjaopillisesti..) Tästä oli myös jotain mtv3:n sivuilla Emman hiusten värjäyksestä kertovan artikkelin ohessa. Mutta siis oudoin asia on, että Emma 19 ja Renesmee siis hyvin pienin vielä. Asiaa ei kuitenkaan minun tietämäni mukaan ole vielä vahvistettu.

Läh. Nessie<3

1 kommentti:

  1. Hi

    You have so good site :) and new tv spot for eclipse is amazing! :)

    VastaaPoista